Ork int, vill int, kan int.

Sent som vanligt. Ska upp kl. 8 imorgon till skolan men jag skiter i det! Skippar så går jag till kl. 13 istället. Blir mycket trevligare!

Ska börja simma har jag bestämt. Ska bli askul! Men inte någe äventyrsbad tror jag. Vill bara köra några längder i ett par speedos. Helst skulle det ju vara Daniel Craigs bond speedos (Eller va dom där som han har på sig heter) i Casino Royale. Mumsiga...

Såg ett par Calvin Klein som annars skulle vara fina :) Alla älskar modebloggar och bilder så här får ni... Knock yourself out!

Frustra...

Jag vill ha en lägenhet! Vill ha en plats som är MIN. Jag vill göra mitt eget space och bygga upp mig själv! Migge får så klart komma med, kanske är mera vi som ska bygga upp det :). Men fuck it. Allt löser sig.

Måste avsluta Border Crossing. Skitbra bok som ska läsas till imorgon! Ska även prata om The Penal Laws. Shit som britterna tvinga på katolikerna i irland. Apartheit regler typ, bara ren skit.

Sleep my pretty, sleeeeeeeep...

Tittar på hur söta Migge försöker somna. Jävla virus sabba några exe filer så jag håller på och fixar dom just nu. Har på spansk radio för Migge somnar bättre då :D.

Gud va jag blir otålig! Jag vill ha egen lägenhet med Miquel! Börja livet på riktigt typ! Men allt i sin tid. Stress leder bara till mer stress :). YAY Imorgon är det spex dag! Dricka kaffe och shit medans man lär känna trevliga människor. Måste dra mig ur det där sång grejen jag lovade att göra... Kommer inte ha tid med att lära mig 20 nya låtar :S

Break a leg!

YAY! Igår var jag på audition och det gick jättebra! Jag tror så i alla fall :D Kändes skitbra. Sen vet jag inte riktigt hur bra sjungandet var men va fan. Jag är nöjd i alla fall :D

Miquel kom tillbaka från Spanien igår och idag vi sprang runt och städade (Skittråkigt). Sen gick vi till Fysiken (Gym) för att kolla runt lite och sen blev det Burger King. Jag är nog kärringen mot strömmen, först kolla gym och priser och då blir jag skitsugen på flottig burgare. Men what to do :D

Spexalot

Woho! Igår var det spexmöte och det var SKIITKUUUL! Lekte massa dramatiska lekar och gjorde improvisations övningar. Skrattade som fan och det var så skönt att få spexa lite. Sist jag faktiskt höll på och uppträde och shit var när jag var i dramakurser på gymnasie. Att jag har varit så trög med att hålla på med sånt som jag faktiskt tycker är helt och fullt nödvändigt!

Imorgon är det audition för om man ska stå på scenen. Jag ber och hoppas att jag får nån roll! Annars får jag bara bita ihop och rikta ljuset i ögonen på folk :D Kommer ihåg hur kör auditionen för "Gloria", Dublins största gaykör, var. Kommer in i ett litet rum med en massa 40 åriga homsar och lilla jag. Jag var sist av alla och två snällisar som var med i kören pratade med mig. En av dom sa, "You're a Tenor, right?" "Yeah I think so..." "...Ooooh, we have a lot of Tenors :S, but good luck! do your best!". Så det var ju lite bittersweet peptalk :D. Kom inte med i slutändan, så det var bara att fortsätta sjunga Dolly Parton i lägenheten...

Anyway så har jag bestämt mig för att monologera denna,

ur Stardust (av Jane Goldman och Matthew Vaughn, från en novell av Neil Gaiman)

Du vet när jag sade att jag vet lite om kärlek? Det var inte sant. Jag vet mycket om kärlek. Jag har sett den, århundraden och århundraden av den, och det var bara därför jag kunde uthärda att titta ner på er värld. Alla krig... smärta, lögner, hat... Det fick mig att vilja se bort och aldrig titta ner igen. Men när jag ser hur människan älskar. Man kunde söka igenom hela universum från hörn till hörn utan att hitta något vackrare. Så, ja, jag vet att kärlek är villkorslös. Men jag vet också att den kan vara oförutsägbar, oväntad, okontrollerbar, oumbärlig, outhärdlig och underligt lätt att förväxla med avsky.

Sen så ska jag sminka mig och ha samma klänning som hon hade i filmen och då blir det jättebra! Just picture this!

Tycker faktiskt att jag skulle kunna likna på henne. Skulle fan inte var omöjligt. Mmmm jag vill ha Dragqueen fest! Men men, man kan inte få allt här i världen.
En kopp kaffe kan jag dock ta. Mest för att jag tycker om att vara uppe på natten och plåga mig själv. Har ju muffins så det räcker :)

Edit: Micron funkade inte... Så inget kaffe för mig :(

Wonderful Heap

Oj oj oj! Om det är en artist som verkligen är äkta och underbar så är det Imogen Heap. Har lyssnat på hennes musik i några år och hon är så underbar. ÄNTLIGEN släppte hon ett nytt album! Första singeln har fått video också :). För tillfället är min favvo låt Little Bird. För mig så handlar det om saker som är dolda under yta och vad folk egentligen känner. I LOVE IT! GAAAH! Lyssnade/läste texten till sången Earth nyss! Den är sjungen ur Jordens perspektiv! Så SÖTT! Damn, måste sluta använda utropstecken så frikostigt. Nog för att jag är högljud men nån måtta får det va! Ooops... Anyway, lite sångtext nu :)

Stop this right away
Put that down and clean this mess up
End of conversation
Put your back in it and make it up to me now

Nu... FIRST TRAIN HOME!! FEATURING IMOOOGEEEN HEEAAAAP!


Sen, för att ni ska se hur fantastisk hon är, MÅSTE ni se detta. Jag vill se henne live, hon är så fantastisk! Hoppas hon får fett mycket skivor sålda med det nya albumet så hon kan göra ett tredje!

LoL och första sittningen!

Idag vaknade jag upp och såg att jag hade blivit antagen till closed beta för League of Legends! Eller kort och gott LoL. Det är ett strategi spel där man bara har en hjälte och försöker pusha ner den andra sidans torn. Riktigt kul och är som DotA som jag har spelat i typ 5 år :)


Sen såg jag på Pams spex och det var jätteroligt! Måste komma med och ha kul! Hade även sittning med alla personer i spexet. Det var helt okej. Det var nice personer och sånt men jag har svårt att börja prata. Så jag har ganska kul men sen så blir det att jag gör en massa solo tänkande. Sprit kan hjälpa/stjälpa. Man vet aldrig :S Vill lära känna dom så jag får ha kul! Jag vet att dom är trevliga jag måste bra lyckas öppna up mig.

Mycket springande och sittande...

Var svårt att stiga upp i morse med mitt Dollhouse maraton igår :D. Men som man bäddar får man ligga :D. Mmm blev riktigt glad när jag var på Engelska litteratur lektion och vi läste igenom short stories. Invisible Japanese Gentlemen tror jag den heter. Handlade om en författare som tittade på ett par sittandes bredvid honom på en restaurang. Saken var den att tjejen prisade sig själv och blev prisad av andra för hennes observationsförmåga. Men lustigt nog märker hon inte de 8 högljudda japanska Gentlemännen som är ganska svåra att missa. Very nice indeed!

Sen var inte Engelska grammatik så horribelt som jag trodde! Fick gå igenom ett jäkla grammatik test i Lusse 3 gånger (!) innan jag fick gå vidare med mitt liv. +1 for infinite retakes! Måste tacka grammatik med komik.

Jag älskar att sitta och äta lunch på parkbänkar. Idag hade jag frukost, lunch och middag på olika parkbänkar. Tycker bara det är så skönt att slå sig ner och se folket springa förbi. Tyckte det var speciellt lustigt att titta på en jäkla kråka som, fastän vinden ven, envisades med att stå på ett ben när han stod stilla :D! Sen så höll han på och NÄÄÄÄSTAN satt ner foten för att ta ett steg framåt, men så drar han upp det för att nån duva glor på han. Typ som leken Spegel Spegel. Har sån jäkla hatkärlek för fåglar! Tycker duvor är så äckliga... USCH! Svanar kan vara lite konstiga med. Kommer ihåg hur morsan drar alla ungar in i bilen när en svan traskar upp från vattnet, väsandes som en orm, mot oss. Traumatik, men mest för morsan tror jag :D.

Jag var och titta på en lägenhet idag. Blev helt salig... Ser bara hur Migge och jag springer runt i kalsonger och bara är... mmm... Miquel kom även idag och när jag berättade för han över telefon blev jag lite lipis :D Kommer bli mycket härligar att gå och sova ikväll när Miquel är med mig :) Kändes lite som första daten när vi såg varandra igen, var så härligt att se han igen. Tryggt, varmt, roligt och kärleksfullt. Nu har vi smällt i oss en massa Ben & Jerrys och är skitnöjda! WONDERFUL!

Welcome to the Dollhouse

Har börjat se på en jättebra serie som heter Dollhouse. Mycket intressant so far och är den huvudsakliga anledningen till att jag är uppe så här sent :).

Gluttar ner på schemat lite då och då för att se om det verkligen stämmer att jag ska vara i skolan 10.15. Det är den obotliga optimisten i mig som alltid tror allting löser sig till det bättre :). Faktiskt så blir det faktiskt så ofta :).

Anyway har läst om serien och det visade sig att en tjej I kind of like, med namn Felicia Day, är gästskådespelerska i den hemliga trettonde avsnitet av Dollhouse. Om ni vill se mera av Felicia Day, här får ni en sång som är en spinoff från hennes självproducerade miniserie The Guild.


Dumdidumdidum

Damn va roligt och intressanta alla föreläsare är. Det är så mycket jag måste lära mig dock, men det låter roligt :). Enda nackdelen är att varje gång jag har föreläsning kurrar min mage :S Måste äta mera! Men jag ork inte äta så mycket :(

Fick reda på att jag hör till grupp tre idag. Vi är typ 140 så vi kommer bli indelade i lite mindre workshops. Får se vad det leder till. Måste köpa böcker... GAAAH. Har börjat spela WoW igen... Så klart när det är mycket att göra måste jag ha ännu mer distraktioner. Fast det är väl normalt. När man ska plugga MÅSTE man så klart städa sitt rum först och laga mat och söka lägenheter och etc. etc.. Anyway, i WoW spelar jag med min kossa som skjuter blixtar. Don't try to understand it will only hurt your head :).

YAY! Imorgon ska jag titta på en lägenhet! Ska bli kulis. Måste fråga Pam eller Joel om dom kan komma och titta med mig. Hoppas this is it alltså! Vill ha, vill ha, vill ha!