There's an English nerd INSIDE ME!

Idag var det första skoldagen!! Hade så roligt och kom en halvtimme tidigt till informations mötet. Så var det två döva som satte sig bredvid mig och jag tänker nu hur svårt det är att lära sig Pronounciation delen av kursen. En av dom var jättesnygg också .Nej Miquel jag tänker inte hooka upp med nån som är döv. Om jag har svårt med att komma igång med spanska skulle teckenspråk vara HELT omöjligt. Anyway, jag kände faktiskt igen en från festen jag var på i fredags! Jättehärlig tjej som heter Linn och är informatör för FFS. Filosofiska Fakultetens Sssssomething. Hälsa på henne och blev jättegladis.

Hur som helst var informationsmötet ganska tråkigt :(. Så efter det sprang jag och åt en macka medans jag tittade på duvor, barn och barn som leker med duvor. Tänkte för mig själv att ungarna får skylla sig själv om nåt händer när de leker med flygande råttor.

Efter pausen var det diagnos test! Jag läste igenom 3 texter först och på utvalda ställen skulle jag välja rätt ord att stoppa in. Jättekul!! Andra delen så hade dom en beskrivning på ett ord och sen så fick man välja mellan A-E alternativ vad som var rätt. Det var ÄNNU roligare! Jag satt där och plita in mina små bollar och mös. Fy fan va nice det var och jag älskade det så mycket. Var 3 år sen jag gjorde det där sist och det är fortfarande helt absofuckinpwnsauce awesome!

Regnet öste ner men jag tog en kaffe och nybakt kanelbulle (Hon skrek "NYBAKTA KANELBULLAR" så flyttade folk på sig illa kvickt :D). Så satt jag i busskuren och lyssnade när en kille gapflabbade åt sin serietidning. Jag ville inte vara sämre så jag höll på och sjöng "Fattig bonndräng" för mig själv och folk som kom för nära.

All in all, what a wonderful world :)

Ful(l)a männsikor

Igår va jag och pam på en JÄTTEHÄRLIG fest! Massa trevliga människor där och typ hälften kommer jag träffa igen när jag börjar spexa nu i höst. Pam fixxxa in mig! TACKIS! Egentligen skrev hon bara in mig på en lista, så jag kan ju fortfarande sumpa auditionen genom att typ visa hur jag kan göra spyscenen från exorsisten HELT perfekt. I can also cry on command :D

Anyway, på festen var det EN kille jag inte tyckte om. Två saker han gjorde var väldigt, minst sagt, irriterande.

1. Vi pratade om drinken "Sjukt mycket pingis" och att den ska ha Razz, soda vatten och lime (Inte helt säker dock :S). Men så säger jag att "Bubblorna får det att gå rätt in i kroppen." till en tjej. Så vänder jag mig om och hör hur han viskar till sin polare PRECIS, EXAKT samma mening jag sa för 5 sek sen. Så snackar de skit eller vill han bara att alla ska få höra min mycket smarta kommentar? Eftersom det inte var den smartaste kommentar jag någonsin kläckt ur mig antar jag att han driver med mig...

2. Jag ser att han blandar Coca Cola och rödvin. Eftersom min kära Migge är muy caliente spanjor vet jag att denna drink heter Calimucho. Så jag knackar han på armen för att säga det till honom, glad i hågen för att jag faktiskt har nåt att säga. Han reagerar inte. Så knackar jag lite till och upprepar "Är det Cola och rrööövin du blandar?!?". 6-7 knackningar på armen till och jag inser att han verkar tro att jag är en rygginspektör som bara borde avsluta undersökningen av hans baksida. Slutsats, major ass.

Annars var det underbart! Massor med fina människor som sjöng fina visor och var glada i hågen :). Happy Happy!

Nytt och spännande :D

Jag har nu spenderat 3 dagar i Göteborg. Fy fan va nice det är i alla fall! Var rädd och orolig i magen i början. Trodde det skulle bli "Dublin 2:Return to bancrupt city" men får ju studiestöd och shit så det är bara jåål (Hur stavar man jåål egentligen?). Får se hur hela GHB, nej! Gbg äventyret går helt enkelt :D.

Migge kommer på onsdag för att hälsa på innan han åker till Spanien i en vecka. Kura ihop med honom kommer bli sååååååå skönt. Hoppas jag hittar lägenhet snart så att vi kan flytta ihop igen. He might be psycho but he's MY psycho! Fucking killar som kommer glo på han som fan, I'm coming to get yah bitches!

Måste kolla vart jag egentligen ska imorrn på första skoldagen. Pam skickade mess men måste väl komma underfull med lite själv.

Ciao guapos!

RSS 2.0